Marechaussee Marco doet geroutineerd de zoveelste uitzetting, maar met het terugzenden van een Romagezin naar Servië gebeurt er 10.000 meter hoog in de lucht iets waar geen protocol tegen opgewassen is.

Met Gijs Scholten van Aschat, Simon Heijmans, Abbey Hoes, Dragan Bakema, Catalijn Willemsen en Joshua Rubin.

Muziek door Herman van Haaren.

Aflevering 1 –  Fuck Holland

Marechaussee Marco moet een uitgeprocedeerde Roma-vader met zijn oerhollandse veertienjarige dochter Tonia en haar jongere broertje Danza, uitzetten naar Servie.

Aflevering 2 –  Protocol

Marco zit opgescheept met twee verweesde, thuisloze kinderen die hij onmogelijk aan hun lot over kan laten terwijl het protocol dit wel van hem vraagt.

Aflevering 3 – Elvis leeft

Marco gaat met de kinderen op zoek naar hun Roma-familie. Dat blijkt geen makkelijke opgave in een land waar de protocollen en bureaucratie nogal ondoorzichtig zijn.

Aflevering 4 – Waar is mijn Schaapje

Tijdens de zoektocht naar de familie komt Marco er steeds meer achter dat niet alleen hijzelf maar ook deze kinderen nergens anders thuis horen dan in Nederland.

Aflevering 5 – Slivovitsj

Niet Marco vindt de familie, maar de familie vindt hen. Nu kan vader Sevko eindelijk begraven worden.

Aflevering 6 – Interview

Na afloop van de voordracht werd scenarist Saskia Diesing geïnterviewd door Laura van Zuylen, o.a. recensent bij De Filmkrant. Zij spraken over een gemankeerd uitzettingsbeleid, uitgesproken karakters, autonomie versus eenzaamheid, en marechaussee Marco die ondanks zijn goede intenties toch over de schreef gaat.